Advisering visstandbeheer HSV Groot Rotterdam

Visserij Service Nederland gaat Hengelsportvereniging Groot Rotterdam ondersteunen bij het praktisch visstandbeheer. In de komende tijd zal hiervoor samen met Hengelsportvereniging Groot Rotterdam een Beleid- en Structuurvisie worden opgesteld. Dit gebeurt in nauw overleg met een nog op te richten Commissie Visstandbeheer waarin vrijwilligers van de hengelsportvereniging zitting nemen. Deze commissie zal begeleid en geadviseerd worden door Visserij Service Nederland.

Hoofddoel is het opstellen van een visplan voor alle wateren waar Hengelsportvereniging Groot Rotterdam visrechthebbende is. Daarnaast zal Visserij Service Nederland waar nodig ook een praktische uitvoering geven aan de wensen en maatregelen met betrekking tot visstandbeheer, die door de Commissie Visstandbeheer noodzakelijk worden geacht.

Ook andere hengelsportverenigingen kunnen bij Visserij Service Nederland terecht voor advies en ondersteuning met betrekking tot praktisch visstandbeheer. Als een hengelsportvereniging hier behoefte aan heeft, is het mogelijk om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

Al 1529 keer gelezen.

Geplaatst in Advies en begeleiding, Rapportage, Sportvisserij