Visserij Service Nederland breidt uit

In de afgelopen maanden heeft Visserij Service Nederland enkele belangrijke investeringen gedaan, waardoor we nog beter kunnen voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers.

Personeel

Zo is sinds 1 september de nieuwe medewerker Jan-Willem Kroon in dienst. Jan-Willem heeft na afronding van zijn Hbo-opleiding vier jaar bij Sportvisserij Nederland gewerkt, waar hij ruime ervaring heeft opgedaan met de uitvoering van visstandbemonsteringen en de rapportage daarvan. Daarnaast heeft hij diverse visstandbeheercommissies (VBC’s) ondersteund bij het opstellen van visplannen. Ook heeft hij ervaring met het uitvoeren en verwerken van enquêtes en het opstellen van sportvisserijvisies. Door zijn overstap naar Visserij Service Nederland zijn we nog beter in staat om niet alleen praktische visserijwerkzaamheden uit te voeren, maar ook kwalitatief goede rapportages af te leveren. We kunnen projecten van begin tot eind uitvoeren, waarbij we klantgerichtheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk vinden.

Bram en Jan-Willem in de nieuwe boot

Materieel
Een tweede investering is de aanschaf van een nieuwe boot. Sinds kort beschikken we over een polyester Carolina Skiff met een lengte van 5,20 meter. Deze boot is voorzien van een  30 pk Honda viertaktmotor. De boot is zowel geschikt voor visserijen met de zegen als voor elektrovisserij en kan worden ingezet op tal van wateren.

Website
Als laatste is het vermelden waard dat we onze website hebben geactualiseerd. Nieuw is de rubriek ‘Uitgevoerde projecten’ waarin u een beeld krijgt van verschillende projecten die we in de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Vanaf nu zullen we u via de nieuwsrubriek op onze website regelmatig op de hoogte houden van lopende projecten en actuele zaken die spelen binnen ons bedrijf. Houdt u daarom regelmatig onze website in de gaten voor nieuwe berichten. U kunt zich ook aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief. Bent u hierin geinteresseerd? Stuur dan een mail naar Jan-Willem: kroon@visserijservicenederland.nl.

 

Al 1341 keer gelezen.

Geplaatst in Advies en begeleiding, Rapportage